Remote Support ID:  

.: Home       .: Services       .: Portfolio       .: Company       .: Vacatures       .: Contact       .: peeme.nl   >

.: Navigatie   >

Home

Services

Portfolio

Company

Vacatures

Contact

Peeme.nl

.: Nieuws   >

.: 05.10.2015 :.
Wij gaan verhuizen!
Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat wij gaan verhuizen. Na 26 jaar ICT dienstverlening vanuit Oosterhout zijn wij verheugd u te kunnen mededelen dat de verbouwing van ons nieuwe kantoor in Breda bijna gereed is. Vanaf maandag 19 oktober zijn wij operationeel vanaf Minervum 7067, 4817 ZK in Breda.
(Lees verder)

Services

Peeme ICT Services BV biedt professionele server infrastructuur oplossingen, gebaseerd op HP en Microsoft technologie.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:
 

Server Infrastructuur On-Premise oplossingen Cloud & Hosted oplossingen

Server Infrastructuur

De primaire focus van Peeme ICT Services is het realiseren van server infrastructuur oplossingen. Peeme is Microsoft Server Platform Partner en in combinatie met de server producten van HP ontwerpen en bouwen wij server ruimtes op locatie voor bedrijven in de MKB sector. Vervolgens wordt de volledige oplossing geïmplementeerd, gebaseerd op Microsoft technologieën. Dit kan variëren van een Small Business Server netwerk met Exchange en SharePoint, tot een complete private cloud oplossing gebaseerd op Hyper-V CSV waar +20 servers op gehost worden.

De server ruimtes worden voorzien rackmount kasten (tot 2,20 meter hoog), waarin de complete IT infrastructuur wordt gewaarborgd. Servers, SAN's, firewalls, switches, KVM en fibre routers... alles wordt in deze kasten geplaatst. Overige aanleg, zoals airconditioning, bekabeling, een verhoogde vloer of brandblus systeem is allemaal mogelijk.

De definitie van "MKB" wordt bij Peeme gezien als bedrijven met 20 tot circa 100 users, branche onafhankelijk.

Virtualisatie & Consolidatie

Ontwerpen en bouwen is stap 1, implementeren is stap 2. Peeme is Microsoft Virtualization Partner en sinds het jaar 2008 ontwerpen wij nagenoeg alle IT infrastructuren op basis van Hyper-V; het virtualisatie platform van Microsoft.

Met Hyper-V is het mogelijk om de complete IT infrastructuur bij de klant virtueel te hosten. Hiermee wordt het mogelijk om op een fysieke server meerdere virtuele servers te hosten, inclusief snelheid en management winst. Met andere woorden: het aantal fysieke servers kan drastisch worden verminderd, waardoor het stroomverbruik, de koeling, onderhoud en de kans op uitval flink afneemt.

Aangezien de management mogelijkheden toenemen, en bovendien ook de performance, is het een win-winsituatie!

Private Cloud

Voor grotere IT infrastructuren implementeren wij in de regel een zogenaamde PME Private Cloud (P2C). Deze oplossing is zodanig uitgevoerd dat virtuele servers altijd online zijn, zelfs als een deel van de fysieke servers wordt uitgeschakeld. Deze oplossing is te verdelen over meerdere server ruimtes bij de klant.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, zelfs op locatie!

System Center

Voor het management van (virtuele) IT infrastructuren maakt Peeme gebruikt van Microsoft System Center producten. Virtual Machine Manager (VMM) is één van de producten uit de System Center reeks, waarmee virtuele omgevingen beheerd kunnen worden. Voor uitgebreide backup strategieën implementeren wij Data Protection Manager (DPM).

Koppeling tussen meerdere panden (VPN)

Naast firewall management voor al onze klanten koppelen wij meerdere bedrijfslocaties via (dedicated) IPSec VPN tussels. Voor thuiswerkplekken implementeren wij SSL VPN oplossingen, gebaseerd op de firewall/VPN producten van ZyXEL..: Contact   >

Peeme ICT Services BV

Minervum 7067
4817 ZK Breda

T: +31 88 733 6300
e: info@peeme.nl

.: Partners   >

Microsoft Certified Partner

HP Enterprise Parter

Microsoft Small Business Specialist

ZyXEL Certified Parter

Alle rechten voorbehouden © Peeme ICT Services

Pageviews sinds 26 februari 2007:
25720