Remote Support ID:  

.: Home       .: Services       .: Portfolio       .: Company       .: Vacatures       .: Contact       .: peeme.nl   >

.: Navigatie   >

Home

Services

Portfolio

Company

Vacatures

Contact

Peeme.nl

.: Nieuws   >

.: 05.10.2015 :.
Wij gaan verhuizen!
Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat wij gaan verhuizen. Na 26 jaar ICT dienstverlening vanuit Oosterhout zijn wij verheugd u te kunnen mededelen dat de verbouwing van ons nieuwe kantoor in Breda bijna gereed is. Vanaf maandag 19 oktober zijn wij operationeel vanaf Minervum 7067, 4817 ZK in Breda.
(Lees verder)

Services

Peeme ICT Services BV biedt professionele server infrastructuur oplossingen, gebaseerd op HP en Microsoft technologie.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:
 

Server Infrastructuur On-Premise oplossingen Cloud & Hosted oplossingen

Cloud & Hosted oplossingen

Naast onze server infrastructuur diensten levert Peeme ICT Services een reeks software oplossingen van Microsoft. Over het algemeen zijn dit On-Premise oplossingen, welke geïmplementeerd worden bij de klant op locatie. Hieronder staat een deel van onze oplossingen.

Exchange Server

Exchange Server is een geavanceerd e-mail en communicatie platform van Microsoft. In combinatie met Microsoft Outlook voor de eindgebruiker is het een zeer krachtige oplossing, waarbij gebruikers altijd de complete Outlook omgeving binnen handbereik hebben; via de PC, de laptop, vanaf thuis, via Internet Explorer en via de telefoon.

Exchange is de basis voor nagenoeg alle overige oplossingen. Elk product en elke gebruiker communiceert en identificeert zich tegenwoordig met zijn e-mail adres.

SharePoint Server

Het documentbeheersysteem van Microsoft heet SharePoint en is gebaseerd op een website. SharePoint maakt het mogelijk om samen of in teams aan documenten te werken. Gebruikers kunnen tegelijkertijd wijzigingen aanbrengen in hetzelfde document, waarna bij het "inchecken" de wijzigingen worden samengevoegd.

Afgezien van deze mogelijkheden is SharePoint een zeer krachtig product aangezien het volledig naar wens verbouwd en aangepast kan worden.

Skype For Business Server

Skype For Business Server is de opvolger van Lync Server. Simpelweg kan Skype For Business gezien worden als de zakelijke Live Messenger, maar met veel meer mogelijkheden.
Naast het sturen van berichten en het starten een teleconference is het mogelijk om telefoontoestellen te koppelen met Lync, en te bellen via Voice over IP.

Dynamics NAV & CRM

De ERP tak van Microsoft heet Dynamics, en bestaat onder andere uit NAV (voorheen Navision) en CRM. Peeme Business Solutions levert Dynamics NAV oplossingen op maat.
Bezoek de website van Peeme Business Solutions.

SQL Server

SQL Server is het meest geavanceerde database en business intelligence systeem van Microsoft. Het is tevens de basis voor nagenoeg alle producten die een database vereisen. Denk daarbij aan ERP systemen (Dynamics), SharePoint, Lync, System Center, maar ook AntiVirus en backup oplossingen werken vaak in combinatie met een SQL database.

De geavanceerde Business Intelligence mogelijkheden en Reporting functies zijn mooie onderdelen vaak pakketten als System Center gebruik van maken. In de regel kan SQL Server gezien worden als een tool, in plaats van een totaal oplossing..: Contact   >

Peeme ICT Services BV

Minervum 7067
4817 ZK Breda

T: +31 88 733 6300
e: info@peeme.nl

.: Partners   >

Microsoft Certified Partner

HP Enterprise Parter

Microsoft Small Business Specialist

ZyXEL Certified Parter

Alle rechten voorbehouden © Peeme ICT Services

Pageviews sinds 26 februari 2007:
25720