Remote Support ID:  

.: Home       .: Services       .: Portfolio       .: Company       .: Vacatures       .: Contact       .: peeme.nl   >

.: Navigatie   >

Home

Services

Portfolio

Company

Vacatures

Contact

Peeme.nl

.: Nieuws   >

.: 05.10.2015 :.
Wij gaan verhuizen!
Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat wij gaan verhuizen. Na 26 jaar ICT dienstverlening vanuit Oosterhout zijn wij verheugd u te kunnen mededelen dat de verbouwing van ons nieuwe kantoor in Breda bijna gereed is. Vanaf maandag 19 oktober zijn wij operationeel vanaf Minervum 7067, 4817 ZK in Breda.
(Lees verder)

Home

Functionaliteit, kwaliteit en continuïteit

Aangezien de ICT-infrastructuur de levensader is van uw bedrijf, is een juiste keuze voor functionaliteit, kwaliteit en continuïteit van vitaal belang. Daarnaast zijn beheer én bewaking beide even belangrijk. Peeme ICT Services heeft juist die expertise én ervaring in huis om dit deel van de bedrijfsvoering over te nemen, waardoor uw organisatie zich volledig kan concentreren op haar kernactiviteiten, haar klanten en eigen productontwikkeling.

Ons team bestaat uit IT Professionals die zich richten op bedrijven in de MKB sector, tot circa 100 werkplekken. Ongeacht de branche waar het bedrijf zich in bevindt maken wij alles mogelijk op het gebied van interne en externe communicatie, zowel bij on-premises IT infrastructuren als vanuit de Cloud. Thuiswerken, het koppelen van netwerken op meerdere bedrijfslocaties, server migraties, de move naar de cloud... voor al dergelijke IT projecten zijn wij inzetbaar.

Onze services zijn gebaseerd op server infrastructuur oplossingen van HP en Microsoft. Aangezien elk bedrijf uniek is, maakt Peeme gebruik van de meest geschikte technologieën voor de betreffende klant. Bij het ene bedrijf plaatsen we een Private Cloud, en bij het andere bedrijf wordt alles via het Internet gehost; wij bieden alle mogelijkheden.

Peeme ICT Services BV biedt professionele server infrastructuur oplossingen, gebaseerd op HP en Microsoft technologie.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie:
 

Server Infrastructuur On-Premise oplossingen Cloud & Hosted oplossingen

.: Contact   >

Peeme ICT Services BV

Minervum 7067
4817 ZK Breda

T: +31 88 733 6300
e: info@peeme.nl

.: Partners   >

Microsoft Certified Partner

HP Enterprise Parter

Microsoft Small Business Specialist

ZyXEL Certified Parter

Alle rechten voorbehouden © Peeme ICT Services

Pageviews sinds 26 februari 2007:
25720