Remote Support ID:  

.: Home       .: Services       .: Portfolio       .: Company       .: Vacatures       .: Contact       .: peeme.nl   >

.: Navigatie   >

Home

Services

Portfolio

Company

Vacatures

Contact

Peeme.nl

.: Nieuws   >

.: 05.10.2015 :.
Wij gaan verhuizen!
Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat wij gaan verhuizen. Na 26 jaar ICT dienstverlening vanuit Oosterhout zijn wij verheugd u te kunnen mededelen dat de verbouwing van ons nieuwe kantoor in Breda bijna gereed is. Vanaf maandag 19 oktober zijn wij operationeel vanaf Minervum 7067, 4817 ZK in Breda.
(Lees verder)

Company

Het team van Peeme ICT Services BV

Peeme ICT Services BV, gevestigd in Breda sinds oktober 2015, is als IT partij actief op de zakelijke MKB markt sinds 1995, waarbij de focus ligt op organisaties met 20 tot 100 medewerkers. Het bedrijf bestaat echter al sinds 1989, waarbij de focus destijds lag op de verkoop van computer systemen voor de particulieren markt.
Peeme realiseert IT en ERP projecten voor het MKB door gebruik te maken van Microsoft producten en technologieën. Voor de klant zijn wij niet alleen de IT Professional of Senior Consultant, maar ook uw sparringpartner en klankbord. Let erop dat de IT infrastructuur bij bedrijven tegenwoordig zodanig belangrijk is geworden, dat een IT partner die "mee denkt" met de organisatie van groot belang is.

Het team van Peeme bestaat uit 12 personen waarvan maar liefst 7 werknemers de titel "IT Professional" dragen. Het is een relatief jonge club met een algemeen HBO denkniveau en een Microsoft denkwijze.
De Microsoft vlaggen staan bij Peeme in de tuin, en dat is precies waar we voor gaan. Zowel de focus, de producten als de expertise zijn allemaal gerelateerd aan Microsoft technologieën. De meerderheid van het team richt zich op server infrastructuur, terwijl de rest van het team zich bezighoudt met ERP bedrijfssoftware, gebaseerd op Microsoft Dynamics (Peeme Business Solutions). Deze business beoefenen wij door heel Nederland.

Onderscheidend vermogen wordt bereikt doordat wij als leverancier de combinatie leggen tussen IT infrastructuur met ERP bedrijfssoftware.

Peeme ICT Services BV, 2015
Peeme ICT Services BV, Breda, 2015  

Hoe het allemaal begon...

Peeme is sinds 1976 gevestigd in Oosterhout, destijds als elektronica, HiFi en TV / Video speciaalzaak. Het bedrijf kreeg een bekende naam dankzij de kwaliteitsproducten en de unieke serviceverlening. Veel mensen in de omgeving Oosterhout zijn nog steeds te spreken over Peeme Beeld & Geluid en Peeters Elektronica, die destijds in de binnenstad van Oosterhout waren gevestigd.

Peeme Computers BV, begin jaren '90
Peeme Computers BV, begin jaren '90   

In 1989 werd Peeme Computers gestart, waarbij we ons gingen richten op de Personal Computer markt. Het was de "op maat" PME Computer uit eigen huis waar we uniek mee waren. Aangezien computernetwerken en bedrijfsautomatisering in de loop der jaren steeds interessanter werd zijn we ons in 1995 volledig gaan richten op de zakelijke markt. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds onze core business.

Peeme ICT Services BV, 2007
Peeme ICT Services BV, Oosterhout, 2007

Destijds werden bedrijven door Peeme voorzien van coax bekabeling, de "op maat" PME Workstations en PME Servers. Onze netwerken draaide destijds op Windows NT en Novell. Door de jaren heen groeit de ontwikkeling op het gebied van hard- en software enorm, waardoor we continue onze netwerken onderhouden en vernieuwen..: Contact   >

Peeme ICT Services BV

Minervum 7067
4817 ZK Breda

T: +31 88 733 6300
e: info@peeme.nl

.: Partners   >

Microsoft Certified Partner

HP Enterprise Parter

Microsoft Small Business Specialist

ZyXEL Certified Parter

Alle rechten voorbehouden © Peeme ICT Services

Pageviews sinds 26 februari 2007:
25720