Session key:      

.: Home       .: Bedrijfsprofiel       .: Markten       .: Werkwijze       .: Vacatures       .: Contact       .: Peeme.nl   >

.: Navigatie   >

Home

Bedrijfsprofiel

Markten

Werkwijze

Vacatures

Contact

Peeme.nl

.: Nieuws   >

.: 22.06.2010 :.
Dynamics NAV2009 R2 komt eraan!
Tijdens de Directions EMEA 2010 conferentie op 19 mei in Praag heeft Microsoft Release 2 (R2) van Dynamics NAV 2009 aangekondigd. Nieuwe ontwikkelingen die eerst voor versie 7 (begin 2012) gepland stonden, komen al in het vierde kwartaal van 2010 beschikbaar.
(Lees Verder)

Werkwijze

Graag beginnen wij met een kennismakingsgesprek en een korte rondleiding door het bedrijf. Al snel komen een aantalaandachtspunten aan de orde. Zijn de bedrijfsprocessen in Dynamics-termen niet al te complex dan wordt een bezoekverslag opgesteld waarin de momentele bedrijfsprocessen worden beschreven en de doelstelling wordt bepaald.
Na uw correcties hierop kan een afspraak worden gemaakt voor een demo.


De demo wordt gegeven door een Business-consultant en is niet zo zeer bedoeld om meteen alle bedrijfsprocessen na te bootsen, maar voornamelijk om u in de keuken van Microsoft Dynamics te laten kijken wat er allemaal mogelijk is en waar bruikbare oplossingen liggen.


Tijdens de demo kan ingegaan worden op elk aspect wat ter tafel komt. Wanneer u na de demo en de besprekingen enthousiast bent en vertrouwen krijgt in onze expertise en werkwijze zullen wij een raam-offerte opstellen met omschrijving van alle aandachtspunten en besparingen.


De aandachtspunten moeten zorgen voor extra diepgang van de automatisering terwijl de besparingen uw investering moeten compenseren en deze op termijn verre gaan overtreffen. Pas dan is de operatie geslaagd.


Alles tot nu toe is kosteloos en vrijblijvend.
Wel is het nu voor beide partijen duidelijk waar het om gaat en moet er voldoende vertrouwen zijn ontstaan om gezamenlijk zo\'n belangrijk traject met succes uit te voeren.


Peeme Business Solutions werkt met een Senior Consultants in combinatie met IT Professionals voor het implementeren en inrichten van ERP bedrijfssoftware waarbij expertise en ervaring de belangrijkste factor is.


.: Contact   >

Peeme Business Solutions

Minervum 7067
4817 ZK Breda

t: +31 88 733 6300
e: info@peeme.nl

.: Partners   >

Microsoft Certified Partner

Microsoft Business Solutions Partner

Alle rechten voorbehouden © Peeme Business Solutions

Pageviews sinds 24 juli 2008:
12674