Session key:      

.: Home       .: Bedrijfsprofiel       .: Markten       .: Werkwijze       .: Vacatures       .: Contact       .: Peeme.nl   >

.: Navigatie   >

Home

Bedrijfsprofiel

Markten

Werkwijze

Vacatures

Contact

Peeme.nl

.: Nieuws   >

.: 22.06.2010 :.
Dynamics NAV2009 R2 komt eraan!
Tijdens de Directions EMEA 2010 conferentie op 19 mei in Praag heeft Microsoft Release 2 (R2) van Dynamics NAV 2009 aangekondigd. Nieuwe ontwikkelingen die eerst voor versie 7 (begin 2012) gepland stonden, komen al in het vierde kwartaal van 2010 beschikbaar.
(Lees Verder)

Markten

Peeme Business Solutions is gespecialiseerd in ERP software voor het MKB.
Handel, Dienstverlening en Productie behoren tot onze specialisatie.


Handel: Beginnend met CRM (Custom Relation Manegement) waarin vele gegevens kunnen worden vastgelegd van de prospect (mogelijk toekomstige klant) zoals email-verkeer, afspraken door verschillende medewerkers, bezoeken, mailing etc.
Wanneer de prospect een order plaatst wordt hij automatisch klant, kan er gefactureerd worden vanuit het artikelbestand, worden er inkoopvoorstellen gegenereerd om de voorraad op peil te houden en worden alle transacties verwerkt in het Grootboek.
Elke managementrapportage die men kan bedenken kan worden gegenereerd.


Dienstverlening: In plaats van artikelen worden diensten in verschillende gradaties factuurabel en kunnen omschrijvingen van de diensten in de vorm van Word documenten gekoppeld worden aan de betreffende dienst.


Productie: Onze ervaring ligt zowel op het gebied van seriematige productie (productie uit onderdelen, productie vanuit halffabricaten en productie in de vorm van uitbesteed cq onderhanden werk), als projectmatige productie meesttijds op klantspecificatie.
Veelal is een documentenbeheer vereist in de vorm van certificaten voor tracing en een integratie met een tijdregistratiesysteem.


.: Contact   >

Peeme Business Solutions

Minervum 7067
4817 ZK Breda

t: +31 88 733 6300
e: info@peeme.nl

.: Partners   >

Microsoft Certified Partner

Microsoft Business Solutions Partner

Alle rechten voorbehouden © Peeme Business Solutions

Pageviews sinds 24 juli 2008:
12674