Session key:      

.: Home       .: Bedrijfsprofiel       .: Markten       .: Werkwijze       .: Vacatures       .: Contact       .: Peeme.nl   >

.: Navigatie   >

Home

Bedrijfsprofiel

Markten

Werkwijze

Vacatures

Contact

Peeme.nl

.: Nieuws   >

.: 22.06.2010 :.
Dynamics NAV2009 R2 komt eraan!
Tijdens de Directions EMEA 2010 conferentie op 19 mei in Praag heeft Microsoft Release 2 (R2) van Dynamics NAV 2009 aangekondigd. Nieuwe ontwikkelingen die eerst voor versie 7 (begin 2012) gepland stonden, komen al in het vierde kwartaal van 2010 beschikbaar.
(Lees Verder)

Home

Welkom bij Peeme Business Solutions

Peeme Business Solutions is een organisatie die zich richt op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, het verbeteren van de managementrapportage en daarmee het verhogen van de bedrijfsresultaten van haar klanten door gebruik te maken van Microsoft Technologie.


Het betreft integrale bedrijfssoftware Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) en Microsoft Dynamics CRM.


Wij streven naar de meest efficiënte bedrijfsoplossing: het hele bedrijf inclusief financials en productie in één pakket, inclusief integratie met de Microsoft Office omgeving. Uitermate herkenbaar voor de gebruiker en uitermate dynamisch in gebruik.


Peeme Business Solutions werkt met Senior Consultants en IT Professionals, wat leidt tot een ideale combinatie van bedrijfskennis en technische expertise. Zowel de complete ERP software als de IT infrastructuur wordt geïmplementeerd door Peeme.

.: Contact   >

Peeme Business Solutions

Minervum 7067
4817 ZK Breda

t: +31 88 733 6300
e: info@peeme.nl

.: Partners   >

Microsoft Certified Partner

Microsoft Business Solutions Partner

Alle rechten voorbehouden © Peeme Business Solutions

Pageviews sinds 24 juli 2008:
12674