Session key:      

.: Home       .: Bedrijfsprofiel       .: Markten       .: Werkwijze       .: Vacatures       .: Contact       .: Peeme.nl   >

.: Navigatie   >

Home

Bedrijfsprofiel

Markten

Werkwijze

Vacatures

Contact

Peeme.nl

.: Nieuws   >

.: 22.06.2010 :.
Dynamics NAV2009 R2 komt eraan!
Tijdens de Directions EMEA 2010 conferentie op 19 mei in Praag heeft Microsoft Release 2 (R2) van Dynamics NAV 2009 aangekondigd. Nieuwe ontwikkelingen die eerst voor versie 7 (begin 2012) gepland stonden, komen al in het vierde kwartaal van 2010 beschikbaar.
(Lees Verder)

Bedrijfsprofiel

Sinds het bekende "Exact voor DOS"-tijdperk zijn wij gespecialiseerd in ERP software voor het MKB. Dit omvat zowel startende ondernemingen, de zogenaamde Entrepreneurs, en MKB bedrijven in de productie branche.


Nadat wij enkele jaren geleden uitermate enthousiast zijn geworden van Microsoft Dynamics hebben wij een aparte onderneming ingericht voor deze ERP bedrijfssoftware-tak: Peeme Business Solutions.


Peeme Business Solutions heeft een nauwe samenwerking met onze IT infrastructuur-tak: Peeme ICT Services.
Peeme Business Solutions werkt met Microsoft Dynamics technologie om de efficientie binnen uw bedrijf te optimaliseren.


Microsoft Dynamics zorgt voor een totaal oplossing op het gebied van relatiebeheer, uw complete offerte/orderstroom, inkoop/verkoop, financials en uw productie proces.
Wij werken met een ervaren team van Senior Consultants die veel ervaring hebben in de productie sector.


In combinatie met onze IT infrastructuur-tak, die netwerk implementaties inricht met Microsoft producten, is dit een ideale combinatie van integratie, technologie en betrouwbaarheid. Peeme ICT Services is actief sinds 1995 en heeft een hecht team van IT Professionals in dienst.


Wij bieden onze klanten doelgerichte IT-oplossingen, die gemak opleveren voor alle gebruikers. Tevens zijn wij voor de klant één aanspreekpunt voor alle Microsoft-gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om geïntegreerde bedrijfsoplossingen, IT infrastructuur, hardware of beheer.


Peeme is al jaren Microsoft Partner en Microsoft Dynamics Parter, en daar zijn we trots op.


.: Contact   >

Peeme Business Solutions

Minervum 7067
4817 ZK Breda

t: +31 88 733 6300
e: info@peeme.nl

.: Partners   >

Microsoft Certified Partner

Microsoft Business Solutions Partner

Alle rechten voorbehouden © Peeme Business Solutions

Pageviews sinds 24 juli 2008:
12674